Translate

martes, abril 15, 2008

KathArsis TheAtre.















KathArsis Picture by Nunu Falcó
Actualment els membres de la companyia per ordre d'antiguitat són:
Isabel Laso, Miriam Lleó, Núria Falcó, Rox Martínez, Albert Carrasco, Josep Candela, Ruben Garcia i Xavier Rovira.
KathArsis TheAtre. Història d'una companyia...
... Vilanova i la Geltrú. Des de 2002.
"Teatre independent, idea en moviment"...
Aquella primavera sorgeix el primer nucli de persones seduïdes pel projecte. Entre elles ja hi ha Miriam Lleó, que aleshores només és una adolescent però que ja apunta que es convertirà en una talentosa actriu de cap a peus.
A la tardor de 2002 vénen les primeres estrenes, però llavors la companyia només era l’embrió del que s’ha acabat convertint avui dia. L'intens neguit per la recerca i l’experimentació de la Dire han portat la companyia a mostrar un teatre amb segell propi, que mai deixa indiferent ningú.
A KathArsis es treballen totes les disciplines teatrals, perquè totes completen el tot que ha de ser un actor. Més que mètodes es busquen maneres perquè l’actor es conegui a sí mateix, com a persona i com a comunicador d’idees i emocions. L’actor de KathArsis entén que ell és un nexe vital entre la idea del dramaturg i el públic. Per aquesta raó la creació pròpia és bàsica a KathArsis.
Podria parlar-se doncs que el mètode propi porta a l’actor de KathArsis a ser un ésser únic, un univers expressiu capaç d’envoltar els sentits de l’espectador, capaç de segrestar les seves ànimes cap a la idea original. L’actor és un connector entre ments. Meravellosa missió! Tanmateix la paraula individual no existeix a Katharsis, tothom és conscient que la seva part només és una part del tot que és l’espectacle.
Això ho saben molt bé els actors de KathArsis, per això són formats constantment, per això són capaços d’expressar-se com a clowns, com a ballarins, com actors de text...
I per això KathArsis es defineix com una companyia formativa i professionalitzadora.
KathArsis TheAtre My Space Oficial Site:
KathArsis TheAtre Web:

No hay comentarios: