Translate

domingo, marzo 04, 2012

MTV__"Lluny de Nuuk"


Mostra de Teatre Amateur 2012. "Lluny de Nuuk". El Rossegall G.T




Autor: Pere Riera 
Direcció: Josep Manel Farràs 
Ajudant de direcció: Francesc Martínez
Intèrprets: Lluís Verdú, Salvador Román, Josep Manel Farràs, Toni Peregrina, Laura Vázquez, Mª Rosa Elías, Paquita Cabrerizo, Alegría López, Óscar Ruiz. 
Escenografia: Xavi Gonzàlez, Lluís Verdú, Josep Manel Farràs i Toni Peregrina. 
Il•luminació: Jordi Masferrer 
So: Xavi Gonzàlez 
Modista: Pilar Benito 


Sinopsi:
Retrat d'un nucli familiar que viu instal•lat en una harmonia aparent. Una família es reuneix amb motiu del casament d'una de les filles. L'esdeveniment, en principi, ha de comportar el retrobament emocionat de tots els membres del clan; però la descoberta d'un fet inesperat servirà com a detonant de tot un seguit de situacions crítiques que tota nissaga conté: lluita de poder, enveges entre germans, traïcions, infidelitats, històries inconfessables, conxorxes, violència física i psicològica.



Comentari:
Ens ha agradat molt veure la sala del Teatre Principal plena amb un públic content. Prova, un cop més, de cara als responsables de Cultura del nostre Ajuntament, que el públic de Vilanova confia en els seus grups de Teatre, vol veure teatre, i no es perd el teatre que es genera dins de la vila.
Com que tot sempre pot millorar ens agradaria més que molt que en la propera edició les entrades fossin númerades.
I volem retre un aplaudiment a la nostra Tècnica de Cultura, que va ser-hi a la sala gaudint de l'espectacle. Gràcies perquè la seva presència és important.
Ara la queixa, perquè no varem veure més companys de teatre a la platea? Nosaltres un cop més, varem gaudir de la Mostra i de l'espectacle.
--------
Més articles Mostra


Tota la Programació de la Mostra


Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.
3 de març de 2012

 

1 comentario:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Per al meu parer és imprescindible un teatre en el que les entrades siguen numerades, sinó hi ha un embolic de gent i una heterogeneïtat que no ajuda al desenvolupament de l'espectacle, no per les diferències de classe, sinó de maneres de veure la representació, normalment al Principal de València primerament al Pati de butaques entra la gent de molt poder adquisitiu, que tot i què entèn de teatre molt a sovint no va precisament per veure'l, tot i què hi ha de tot, mentre que la gent que els agrada normalment en la seua gran majoria del pis segon i primer van per l'obra en sí.
A més de l'ordre què en un teatre mitjà com el Principal de València és molt important degut a la complicació dels seus corredors i passadissos.

Vicent