Translate

martes, diciembre 18, 2012

Sé el que estàs pensant ·······························_Club de Lectura_

Sé el que estàs pensant
de
John Verdon

416 págs.
Traducció al Català de: Esther Roig, David Fernández, Mercè Santaulària.
Tapa tova
ISBN: 9788475882048
2010. Barcelona

"Un dels trhillers més intel.ligents i elèctrics dels últims anys".

SINOPSI:
Un home rep una carta que li demana que pensi un número, un qualsevol. Quan, seguint les instruccions que figuren a la mateixa carta, obre el petit sobre que acompanya la missiva, s'adona que el número que hi ha escrit és exactament el que havia pensat. David Gurney, un policia que després de vint-i-cinc anys de servei s'ha retirat al nord de l'Estat de Nova York amb la seva dona, es veurà complicat en el cas quan un conegut, el que ha rebut la carta, li demana ajut per trobar-ne el remitent amb urgència. Però el que en un principi semblava poc més que un xantatge s'acaba convertint en un cas d'assassinat que, a més, guarda relació amb altres d'ocorreguts en el passat. Gurney haurà de resoldre l'enigma ?com aquest criminal sembla capaç de llegir la ment de les seves víctimes?? en primer lloc, per poder establir el patró que li permeti atrapar l'assassí.

Ha treballat durant molts anys com a director creatiu en diverses agències publicitàries. Als seixanta-vuit anys, desprès d'abandonar la vida urbana i instal.lar-se al nord de l'Estat de Nova York, debuta com a escriptor amb una novel.la de gran èxit.


CL.Anterior:

2 comentarios:

Vicent Llémena i Jambet dijo...

Sembla una bona novel·la i que toca el vessant més real lacanià, més màgic i per tant femení de la vida, la part en què tots ens quedem bocabadats, com una persona pot esbrinar els pensament d'una altra?
Jo crec en la telepatia, de fet jo hi he tingut algunes experiències personals, tot i que sempre em reserve la posibilitat de posar-li un límit i no veure una comunicació total, doncs no hi existeix la comunicació total, Lacan diu que l'acte de l'amor no existeix.

Una forta abraçada a tots els teus i a tu des de València

Vicent

Unknown dijo...

Estimat amic, sé que tu gaudiríes d'aquesta lectura com pocs...
Ets fantàstic!
I ja t'ho dic jo que hauríem de fer una trobada presencial...Aquell dia s'aturaria el temps!
Una GRAN abraçada per la Marga i per a tu!!!
Isabel