Translate

martes, octubre 21, 2008

PopCorn Makers


[...]
Ens va acompanyar un gran èxit i això ens va omplir de felicitat. Aquesta obra significa molt per nosaltres i era una fita. Un gran repte per molts motius. I des del dia de la seva gènesi ha significat el reeiximent de la companyia. Per això era tan especial. La culminació de tot això va ser la seva estrena i el premi la reacció del públic. Van venir sense saber què es trobarien però amb la confiança totalment posada en KathArsis i suposo, crec, que en mi. Hi havia expectació. I se’n van anar contents, feliços, somrients, i amb un bon gust de boca. Hem rebut molt bona crítica. Faig un teatre agosarat i que se surt dels cànons establerts, i tot i així a la gent li agrada. Això em fa sentir bé, que tot val la pena.
Sempre he tingut un equip excel·lent, però en aquesta ocasió ens vam créixer més enllà dels límits sospitats, el que m’ha donat un lligam humà impressionant amb els meus deixebles.
I en creixe’ns d’aquesta manera el públic va quedar com borratxo d’emocions.
La veritat és que gaudim molt de cada moment de l’obra que dura una hora i sembla que passi en cinc minuts, degut al seu ritme i la seva intensitat. La gent reia molt. En els moments previstos i en els imprevistos. I sabent que el teatre de gest és més que difícil això em dóna la idea de seguir endavant per aquest camí. Sense renunciar al text, però mantenint sempre en el repertori un espectacle d’aquests.

També m’ha emocionat molt com s’han portat els mitjans de comunicació que s’han fet ressò d’una manera molt íntima i especial, amb moltes ganes de fer saber que la nostra tornada era especial, han posat un carinyu que m’ha sorprès i animat alhora. Un dir-te: ei, tu vals nena.
Ei, ho sabia... Semblava que el Departament de Cultura deia darrera del seu somriure satisfet.
Això, per a un creador és com el pa per un afamat. Sempre estem afamats de reconeixement, és un gran defecte, però també la gana ho és oi?

Ara tornem a l’escenari dissabte vinent, (25.10.08) també al Catòlic amb aquesta obra. Amb motiu d’una sessió de varietats que organitza el Casal de Can Pahíssa, que celebra els seus 25 anys. [..]


I estem buscant bolos per anar de gira.

Per a més informació sobre PopCorn


No hay comentarios: